Opgradering : Western digital blue sekundær lager harddisk Udvid

Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB

Western digital Western digital

Ny

Forøg din pc-opbevaring med WD Blue-drev, mærket designet kun til desktop og alt-i-en-pc'er med en række lagerkapaciteter.

Kan installeres gratis, ved køb af stationær computer fra os.

Flere detalijer

320,00 kr

Betalingsmåder
Betalingsmåder

SPECIFIKATIONER:

Capacity

1TB

Interface

SATA 6Gb/s

Form Factor

3.5 Inch

RPM Class

7200

Western Digital SATA 3,5 Caviar Blue
WD Blue-harddiske leverer solid ydeevne og pålidelighed og giver dig tilstrækkelig plads til at kunne gemme en enorm mængde fotos, videoer og andre filer. Disse harddiske er beregnet til brug som primære drev i desktop-pc'er, eksterne kabinetter og beregnet til bestemte industrielle anvendelser.

Den orginale
WD Blue-drev udvikles og affærdiges med den gennemprøvede teknologi, som man finder i de originale prisbelønnede computere og mobilharddiske fra WD.

Kvalitet fra WD
Dette drev er bygget efter de højeste krav til kvalitet og pålidelighed konstrueret og giver den ideelle funktionalitet og kapacitet til din daglige computereinsatz.

Flere muligheder
Dette drev fås med et bredt udvalg af kapaciteter og grænseflader. Du kan være sikker på, at der er et drev, som passer perfekt til dit system i ethvert henseende.

NoTouch™ Rampload-teknologi
Forhindrer læse-/skrivehovedets berøring med diskoverfladen og sikrer på den måde minimalt slid på læse/skrivehovedet og disken samt bedre beskyttelse af disken ved transport.

Læs mere om Western digital blue her

Accept

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.