Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ved reklamation og/eller garanti-sager gendannes styresystemsdisken muligvis, sørg for at have sikkerhedskopieret!
 

Varen sendes til:

Dragongaming.dk
C/o Casper Dahl
Hermann Stillings Vej 8

8930, Randers
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt, og hvad der forud for fejlen var sket. Du skal endvidere give oplysning om fakturanummer.
 
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Kun leveret til pakkeshop eller nævnte adresse. 


Accept

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.