Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Endvidere hæfter du for alle omkostninger vedrørende returnering af en vare, du får altså ikke din porto el. lign. refunderet.


Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 

  1.     Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
  2.     Dette gælder også ved PC'ere som er købt på hjemmesiden, med mere end 3 ændringer fra standard modellen.
  3.     Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.
  4.     Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om.
  5.     Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på.      
  6.     Levering af digitalt indhold, som ikke leveres fysisk, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
  7.     Software som installeres til en kunde kan ikke fortrydes.


Du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist, det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi;

  1.     Du reelt set har taget varen i brug.
  2.     Varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
  3.     Du har håndtereret varen på anden måde, end varen var tilegnet, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

 

Vi gør opmærksom på, at der iflg. lovgivningen ingen returret er på varer speciallavet til kundens specifikationer.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Evt. gebyrer for overførsler, betalinger o.lign vil ikke blive refunderet.
Vi gør opmærksom på, at prisen på en komplet "pakke" med Windows 10 og bundkort, ikke kan sammenlignes med de priser der står på hjemmesiden.
Windows 10 refunderes IKKE. Bundkortets pris afhænger af det konkrete bundkort, og vil blive vurderet fra gang til gang.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Blæk Tattoo / Dragongaming.dk
Att. Casper Dahl
Hermann Stillingsvej 8

8930 Randers NØ 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.
 
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Kun leveret til pakkeshop eller nævnte adresse.


Accept

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.