Om os

Vores koncept

Vi er et hold af computer entusiaster og gamere der er gået sammen om at starte et koncept op. Vi tilbyder computere til yderst attraktive priser. Dette kan lade sig gøre ved at I som kunder accepterer en smule længere leveringstid fra I bestiller produkter fra os til vi er klar til at levere til jer. Vi har ingen ambitioner om at forringe serviceniveauet på nogen måde, blot tilbyde maskiner til den bedste pris.

Vores Vision

Vi arbejder ud fra konceptet og have så lidt på lager som muligt, da vores erfaringer er at uanset varelager, vil kunderne være med til at betale en mere pris for denne service. Derfor mener vi det er nemmere og være ærlig og sige der kan gå op til 10 arbejdsdage før du får dit produkt. Kvalitet på produkterne er identiske med lignende hjemmesider på det danske marked.

Vores produkter

Vi skræddersyer din nye computer ud fra dit budget og ønsker, så vidt det er muligt. Derfor vil du ikke finde overvældene mange produkter i vores shop. Men dem du finder er mere forslag til hvad man kan få inden for et givet budget. Vi vil allerhelst lave en unik maskine i udtryk, som der kan præstere det du har ønsker til. Vi vil så vidt muligt også forsøge at overgå forventningerne man kunne have til os, dette er noget vi sætter en ære i, da gaming er vores alles fælles passion.

Vores Lokation

Vi er lokaliseret i Randers. Vi har ingen butikslokaler da vores koncept er at holde omkostningerne så lave som muligt. Dette er for i får jeres ønskede produkter til den absolut bedste pris vi kan præstere. Dette betyder ikke at der ingen personlig kontakt er fra vores side, vi vil gøre alt hvad vi kan for at tage hånd om jeres ordrer og levere den service man forventer. Jeres tryghed er meget vigtig for os. Hvis i ønsker levering af jeres ordre tilbyder vi dette personligt i hele midtjylland uden merpris, ellers er både skype, telefon og facebook messenger samtaler en mulighed hvor du vil have tæt dialog med den fra vores team der får ansvaret for nettop din ordrer. Personlig afhentning fra vores adresse er også muligt, vi har dog ingen demo computere man kan komme og se i aktion da vi samler efter bestilling.

Med venlig hilsen Team Dragon Gaming


Accept

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.