Black Friday

Det er vores primære mål er og har altid været at give jer de absolutte bedste tilbud på Computere, Gaming udstyr og generelt Hardware og elektronik. 2019 bliver det første år hvor vi arbejder på at banke nogen ekstra ordinære og særdeles attraktive tilbud sammen til jer i forbindelse med Black Friday. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag eksklusive rabatkoder der kan bruges hele dagen eller hold øje med vores Facebook side for opdateringer.

Køb julegaverne hos Dragongaming.dk på Black Friday og spar penge!

Black Friday er fredagen efter Thanksgiving i november måned. I 2019 er det d. 29. november, og det betyder altså, at Black Friday er placeret tæt på julen. Dette betyder, at der er rig mulighed for at gøre en god handel og spare penge på julegaverne. Køber du dine julegaver hos os, skal du blot kontakte os og fortælle du gerne vil have din ordre leveret før jul, så gør vi alt i vores magt for at du modtager din ordre i god tid før jul, også hvis dette betyder vi skal levere personligt!.


Accept

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.