Prismatch hos Dragongaming.dk

Hos Dragon gaming bestræber vi os på at være nogen af de billigste i Danmark når det kommer til både Special bygget og færdig byggede computere, uanset hvad dine ønsker, budget eller formål med din nye computer er. Vi tilbyder at matche den pris på din kommende computer som du har fået andet steds fra end hos os. Vi vil så vidt muligt give et tilbud så identisk til det du har fået, dog vil vi gerne have din godkendelse til enten at bruge alternativer til de valgte komponenter i dit tilbud som har minimum samme funktioner og ydeevne eller bedre.

Vi kan ikke garantere at vi kan prismatche det tilbud du præsenterer os for, men vi vil gøre alt i vores magt for at du får nettop den maskine du ønsker dig til en af markedets skarpeste priser. Du skal blot kontakte os enten via. Facebook - Klik her eller via. vores mail kontakt@dragongaming.dk

På løs hardware vil vi også så vidt muligt matche laveste pris på nettop de produkter du ønsker dig, det er samme fremgangsmåde som ved tilbud på computere. Vi tjekker op på om det er muligt for os at tilbyde identiske produkter til samme pris. Der er dog enkelte betingelser ang. løs hardware:

De enkle betingelser ved prismatch på løs hardware:

  • Gælder aktuel netpris eller pris i fysisk butik på handelstidspunktet
  • Gælder kun varer fra danskejede webshops og fysiske butikker.
  • Gælder ikke restpartier, køtilbud, demovarer, udstillingsmodeller o.lign.
  • Gælder ikke levering, montering og andre serviceydelser
  • Gælder kun privatkøb og ikke B2B salg.

Skulle du savne et eller flere produkter i vores webshop, skal du blot kontakte os via. Facebook - Klik her eller via. vores mail kontakt@dragongaming.dk


Accept

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.