Dragongaming.dk opkøber løs, mindre eller større partier af brugt IT med henblik på renovering. Det giver mening med flere af vores visioner, blandt andet at eSport skal være muligt for så mange som muligt.

Når IT skal tages ud af drift, så stiller det typisk store krav til organisationen. Fokus er på det nye og spændende, hvorfor det udfasede udstyr havner på en to-do-liste og fysisk i et kælderrum. Det er ikke ofte, at IT udskiftes, så hvad skal der ske med det nedtagende? Dragongaming.dk sikrer sammen med dig, at alt håndteres, så det påvirker jeres dagligdag mindst muligt. Uanset om der er tale om et kørende driftssetup eller uoverskuelige stakke i en kælder.

Fordelene ved, at handle med Dragongaming.dk :

  • Datasikkerhed, jeres gamle harddiske vil blive destrueret uden mulighed for at data eller personfølsomme oplysninger kan genskabes
  • Individuelle og fleksible løsninger
  • Markedets mest favorable priser
  • Miljø og socialt medansvar

For et uforpligtende tilbud på jeres IT-udstyr, kontakt os via. FacebookKontakt formularen eller E-mail

Sådan gør vi : 

  1. Få et uforpligtende tilbud - Vi giver et gratis og uforpligtende tilbud på det udstyr, der ønskes aftaget. Prisfastsættelsen baseres på din beskrivelse efter vejledning fra Dragongaming.dk og er bindende fra vores side. Prisen baseres på markedsværdi, stand, alder og model.
  2. Det udfasede IT afhentes - Vi afhenter alle enheder på én gang eller i partier. Transporten primært af vores eget personale for at sikre bedst mulige vilkår for transporten af det aftalte parti, er personlig afhentning ikke muligt vil vi koordinere anden forsvarlig fragt .

  3. Datasletning - Dragongaming.dk genanvender ikke lagringsmedier fra partier, vi destruere derfor brugte lagringsmedier sådan der ikke kan genskabes data fra dem. Dette sker for at fjerne alle bekymringer for at jeres data og personfølsomme oplysninger havner de forkerte steder.
  4. Afregning - Processen afsluttes ved, at der udarbejdes en rapport hvor der indgår hvad det afhentede parti indeholder, antal diske der er destrueret fra partiet og en afsluttende afregning gennemføres. Som en bonus er miljøet den helt store vinder gennem dit valg.

Aftale om fast indsamling :

Realisér værdien af virksomhedens afskrevne IT med det samme og få mest ud af det.

Det kan være både dyrt og besværligt, at bortskaffe brugt IT. Dertil, så sker udskiftningen af udtjent IT typisk løbende. Endelig, så bliver meget brugbart IT blandet med IT skrot og mister dermed sin genbrugsværdi.

Som en udvidet service tilbyder Dragongaming.dk i samarbejde med virksomheder og institutioner at komme efter aftalte datoer eller interval og afhente indsamlet brugt IT-hardware. Vi afhenter både brugt IT og IT skrot. Det udstyr, der kan genbruges dataslettes ud fra jeres anvisninger og I får betaling for produkterne.


Accept

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.